• Zuinige personenauto’s
  • Lage kilometerstanden
  • Rijklaarprijzen
  • Complete onderhoudshistorie

Reviews


Wij waarderen uw beoordeling over ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze service vergroten. Bijkomend voordeel voor u als consument is dat u, dankzij deze meningen, een goed beeld van ons krijgt. U ontvangt informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening, onze service en deskundigheid. Bekijk de onderstaande recensies!

Beoordeel ons

Beoordelingen

8

Goede service en snelle levering


Vriendelijk en goede service

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Norman uit Rotterdam op 13-10-2019
8

Netjes en komt betrouwbaar over


Neemt de tijd, dringt je niets op.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Diana uit Numansdorp op 09-10-2019
10

Betrouwbaar | prima geholpen


Heel belangrijk: komen afspraken na; een betrouwbaar bedrijf! Prima geholpen met de aankoop van m'n nieuwe auto.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Alize uit Papendrecht op 02-10-2019
9

in een gemoedelijke sfeer een mooie auto gekocht.


in een gemoedelijke sfeer een mooie auto gekocht. Alles vlot en volgens afspraak verlopen. Zeker een aan te raden adres voor goede gebruikte auto's.

Aanbevelen? Ja
Prijs/kwaliteit

Harold van Kaam uit Halsteren op 26-09-2019
10

Afgeleverd volgens apk met nieuwe bandjes erbij


Voor een auto gingen wij naar Auto's bij Verheij Afgeleverd volgens apk met nieuwe bandjes erbij Ridderkerk was voor ons 50 kilometer ver Voor de prima service krijgen zij een extra ster En met de Opel Adam is onze dochter super blij

Aanbevelen? Ja
Prijs/kwaliteit

Kees uit Jaspers op 26-09-2019
9

Goed advies. Goed contact. Betrouwbaar. Komen agspraken na!


Goed advies. Goed contact. Betrouwbaar. Komen agspraken na!

Aanbevelen? Ja
Prijs/kwaliteit

Anoniem uit Benschop op 26-09-2019
9

-


-

Aanbevelen? Ja

Anoniem uit - op 26-09-2019
10

Prettige ervaring en snelle levering!


De door mij gewenste occasion hier tegen een scherpe prijs gevonden. Kleinschalig bedrijf met vriendelijke, gastvrije eigenaren en totaal niet opdringerig. Ik wilde de auto graag al paar dagen later in bezit hebben vanwege vakantie maar dat was ook geen probleem. Auto is netjes afgeleverd volgens de afspraken en niet geheel onbelangrijk, de auto rijdt geweldig! Al met al een uitermate prettige ervaring en zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Maikel uit Dongen op 04-09-2019
9

Prima service


Deze week mijn aygo ingeruild voor een Peugeot 208. Rijd tot nu tot goed. Goede service en vriendelijk geholpen

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Pauline uit Zwijndrecht op 30-08-2019
10

Professioneel en betrouwbaar Autobedrijf


Ik heb bij Auto's Bij Verheij een zeer goede auto gekocht welke geheel aan de beschrijving op Auto Trader voldeed. Ik werd zeer gastvrij onthaald door Marco en zijn vrouw. De koop, tenaamstelling en aflevering ging soepel en vlot. Het is een klein doch zeer overzichtelijk autobedrijf waar ze echt nog tijd voor je inruimen!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Albert Cassuto uit Zoetermeer op 30-08-2019
10

perfect, zeker aan te bevelen


Familie bedrijf met super vriendelijke en enthousiaste mensen. De service en kennis is hoog en alles wordt netjes afgehandeld. Ik heb mijn eigen auto ingeruild voor een andere die ik via internet heb gevonden bij hun. Ik ben zeer tevreden over hoe alles snel en vakkundig is verlopen. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Lianne Ihrman uit Ouddorp op 13-08-2019
8

goede service, goed behandeld


Prettige echtpaar als eigenaren. Runnen het bedrijf echt samen. Mooie autos en geven betrouwbare informatie. Prima!

Aanschaf nieuwe auto

Aanbevelen? Ja

Annemieke V strien uit Rockanhe op 07-08-2019
9

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Esmeralda Buitendijk uit Barendrecht op 23-07-2019
9

goede service, goed behandeld


Zeer positief. Trefwoorden, deskundig, betrouwbaar, gezellig, aanrader

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Theo v.Dam uit Nieuwerbrug aan den Rijn op 17-07-2019
8

goede service, goed behandeld


vriendelijk, nemen de tijd, niets is te veel moeite.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

leo Izelaar uit Rotterdam op 03-07-2019
8

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Jaap Van dongen uit Hoogerheide op 03-07-2019
8

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Sabine Mayor uit Monster op 27-06-2019
9

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Michiel uit Vleuten op 25-06-2019
8

goede service, goed behandeld


Super leuk contact Pa en ma Verheij stralen als ze gezellig over de zaak praten. Leuk en vriendelijk dat mag ik wel Ps ff nog even over de sproeier achter bellen komt geen water uit 🙄

Aanschaf nieuwe auto

Aanbevelen? Ja

Stan Mooren uit Ze enaar op 25-06-2019
9

goede service, goed behandeld


Klantvriendelijk, eerlijk en meedenkende mensen. We zijn zeer goed geholpen, maar konden op dat moment niet vinden wat ze zochten. Goede kwaliteit - prijsverhouding en historie van auto's aanwezig. Ga gerust eens langs!

Andere reden

Aanbevelen? Ja

L. Padmos uit Putten op 15-06-2019
8

goede service, goed behandeld


Goede ervaring gehad met de aankoop van mijn auto. Klantvriendelijk en deskundig en duidelijke uitleg bij de koop.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Wilma Vonk uit Uitgeest op 13-06-2019
9

goede service, goed behandeld


Goed geholpen..vriendelijke verkoper !!

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Ron Schippers uit Hoogvliet op 12-06-2019
8

goede service, goed behandeld


Fijn familie bedrijf. Heeft onze Zafira afgeleverd zoals was afgesproken. ongedwongen sfeer bij aankoop auto.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Wim kazemier uit Hazerswoude-dorp op 11-06-2019
9

goede service, goed behandeld


Zeer klantvriendelijk.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Karin uit op 21-05-2019
8

goede service, goed behandeld


Erg vriendelijk en goede service.

Aanschaf nieuwe auto

Aanbevelen? Ja

Narges Serayesh uit Delfgauw op 07-05-2019
Alle beoordelingen