• Zuinige personenauto’s
  • Lage kilometerstanden
  • Rijklaarprijzen
  • Complete onderhoudshistorie

Reviews


Wij waarderen uw beoordeling over ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze service vergroten. Bijkomend voordeel voor u als consument is dat u, dankzij deze meningen, een goed beeld van ons krijgt. U ontvangt informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening, onze service en deskundigheid. Bekijk de onderstaande recensies!

Beoordeel ons

Beoordelingen

10

Super geholpen


Zeer goed te woord gestaan. Kom hier zeker terug

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Edwin uit Schiedam op 22-10-2020
9

Vlekkeloos


Ik kende dit bedrijf niet. Bedrijf kenmerkt zich door no-nonsense, klantgerichte service. Zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

familie Jacobs uit Berkel en Rodenrijs op 06-10-2020
10

Super bedrijf


bij het 1e gesprek hebben ze ons super geholpen ook de nieuwe auto netjes volgens de afspraken de puntjes wat gedaan moest worden, echt een top bedrijf.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

familie van Zandwijk uit Rotterdam op 05-10-2020
10

Goed geholpen geen problemen


Is een fijne garage.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Michael keislair uit Den Bosch op 24-09-2020
10

Fijn bedrijf. Aardige mensen.


Ze maken waar wat ze beloven. Nette auto gekocht en service gericht geholpen.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

familie Boelen uit Berkel en Rodenrijs op 23-09-2020
10

Vriendelijk, niet opdringerig, eerlijk en accuraat.


Uiteraard kijk je op het Internet naar wat er zoal wordt aangeboden. Dan kan je in heel Nederland zoeken, maar ik begon dichter bij huis. Ik woon in Gouda dus dan heeft een half uurtje links of rechts rijden al genoeg opties om uit te kiezen. Ik beperkte mijn zoektocht tot een bepaald merk en type. dan is het overzichtelijker. Na aanvankelijk een dealer bezocht te hebben (dichter bij) wilde ik nog verder kijken. Zo kwam ik 'Bij Verheij' terecht. Kon al op de foto's een redelijk inschatting maken, dus het was eigenlijk een bezoek voor een proefrit. Dat was zo geregeld. Ik was de straat nog niet uit en ik wist het. Dit gaat 'm worden. Toch nog even een paar blokjes en ik behoefte me zelf niet verder te overtuigen. Deal was snel rond (met inruil) en een week later kon ik 'm halen. Keurig schoon en gepoetst en met een nieuwe trekhaak er op. Precies zoals afgesproken. Papieren rondmaken en klaar! Het hele proces is super verlopen met mevrouw en de heer Verweij, dus wat mij betreft een dikke 10!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Erik uit Gouda op 15-09-2020
10

Eerlijke handelaar met ook van detail


geschikt adres voor een onderhoudsvriendelijke en betrouwbare wagen 🙂

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Steven uit Brugge op 06-09-2020
10

Super goed geholpen aan een goede mooie auto


Super blij met mijn auto die ik hier gekocht heb.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Ashley uit Vlaardingen op 02-09-2020
10

Zeer vriendelijk en goeie service


Vriendelijke mensen goed en snel geholpen met het aankoop van onze nieuwe auto.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Peter uit Nieuwegein op 22-08-2020
10

Hyunda Tucson gekocht


zeer vriendelijke eigenaren , zeer nette prijs kwaliteit verhouding, sleuteltje van afneembare trekhaak ontbrak dit werd direct opgestuurd, zij hebben service in een hoog vaandel staan. Bij het ophalen van de auto hadden ze er ook nog een compleet nieuwe mattenset in gedaan. We hebben alles zeer positief ervaren. Volgende auto geen probleem om hier terug naar toe te gaan.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Peter Jan uit Fijnaart op 20-08-2020
8

Prima, prettig en positief


Netjes en vriendelijk ontvangen. De auto verkocht zichzelf verder. Afspraken zijn nagekomen. Het echtpaar Verheij is flexibel en klantgericht. Goede ervaringen opgedaan.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

AGM uit Schiedam op 09-07-2020
10

Topbedrijf!


We rijden al weer een jaar in een auto die we Bij Verheij kochten. De aankoop ging vlot en persoonlijk. Een week nadat we onze auto hadden gekocht, hadden we in het buitenland schade aan de auto. Verheij heeft ons geweldig geholpen door mee te denken over de beste oplossing en heeft ons zoveel werk uit handen genomen. Daar zijn we nog altijd zo blij mee. We hebben de vriendelijke en betrokken opstelling erg gewaardeerd. Maar ook maanden later konden we nog bellen met een vraag en werden we snel geholpen met een oplossing. Kortom: echt een topbedrijf!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

W. uit Rotterdam op 04-07-2020
10

goed geholpen


25-05 2020 Zeer goed geholpen en zeer klant vriendelijk ook in avond uren proefrit maken geen enkel probleem met de inmiddels gekochte auto Mazda CX5. Zeker geen spijt van de aankoop top

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

p bos uit Ridderkerk op 16-06-2020
9

Kort krachtig doen wat er afgeproken is


Suzuki 1.4 boosterjet aut 4 wheel drive gekocht Goede prijs zowel de aanschaf als inruil Prettig zaken gedaan

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

barten uit Moordrecht op 04-06-2020
8

Klantvriendelijk en kwaliteit


Eerste ervaring met Auto's bij Verheij. Klein bedrijf met aandacht voor de klant en nette auto's. Tot nu toe geen spijt van onze aankoop.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

familie uit Streefkerk op 11-03-2020
9

Aanrader


Onze 2e auto bij hen gekocht. Een super mooi en gave BMW X1. Gezien de afstand, wij wonen in landgraaf - Limburg, de auto telefonisch gekocht. Geen woord gelogen en netjes conform afspraak geleverd. Zoals onze eerste ervaring ruim 3 jaar geleden hele correcte vriendelijke mensen die 100 % betrouwbaar zijn. Ben je op zoek naar een goede betrouwbare occasion kijk dan ook zeker Bij Verheij Auto's. E. Dragolin Landgraaf

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Enzo uit Dragolin op 01-03-2020
8

Prima


Mooi familiebedrijf, super aardige mensen Goede /mooie voorraad waar ze zelf ook helemaal achter staan. Zeer klantvriendelijk en correct

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

John en Claudia uit Kerk-Avezaath op 14-02-2020
9

Betrouwbaar en de juiste prijs/kwaliteit verhouding


Het betreft een autobedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Niet zo formeel, géén verkooppraatjes en flexibel in bezoektijden. Eigenaren willen geen auto's verkopen waar mogelijk een luchtje aan zit, dus altijd historie van auto bekend en inzichtelijk. De door ons gekochte auto verkeerde in prima staat en we kregen bij het wegrijden nog te horen dat we altijd terug kunnen komen als we wat aan de auto zouden merken. Dus absoluut geen garantie tot aan de deur.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Math en Jane uit Papendrecht op 10-02-2020
10

goed en snel geregeld


Gisteren een mooie (in nieuwstaat verkerende) Daihatsu Cuore gekocht. We konden 's avonds terecht. Auto stond binnen zodat we deze goed konden bekijken en ook even op de brug was geen enkel probleem. De advertentie die klopte precies met hoe de auto er bij stond. Aardige mensen en wat wij niet wisten maar wel een aangename verrassing was is dat er een nieuwe APK op was gegeven en een onderhoudsbeurt was uitgevoerd. Zo konden wij gisteravond gelijk in onze nieuwe auto terug rijden. Alles keurig geregeld.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Cindy uit Beekbergen op 07-02-2020
8

Zéér tevreden!


Een echtpaar dat elkaar heel goed aanvult in dit bedrijf.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

C. uit Hurkx op 05-02-2020
10

Super bedrijf met aandacht voor mens en auto.


Goed familie bedrijf. Hebben aandacht voor de koper en voor de auto's die ze verkopen. Gister auto opgehaald. Alles goed geregeld. Auto's hebben een nette prijs en de inruil is goed. Volgende keer zeker weer als alles blijft als het is.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Gert Jan uit Rosmalen op 02-02-2020
9

Prima bedrijf


Heele mooie vitara gekocht, ondanks ik een heele moeilijke klant ben, is het bedrijf keurig en professioneel geweest en kwam met goede oplossingen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Frank uit Katwijk op 30-01-2020
10

Keurig BOVAG bedrijf


Mooie Suzuki Vitara gekocht en een goede prijs voor mijn oude Vitara gekregen. Toen ik de auto ging ophalen leek hij wel nieuw. Mooi gepoetst! Zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

F. de Bruin uit Rotterdam op 08-01-2020
9

Super!!


De fam. Verheij komt op mij vriendelijk en behulpzaam over. Geven je ruimschoots de tijd om een proefrit te maken. Alle vragen worden fijn beantwoord zowel mondeling als via mail- contact. Ik beveel dit autobedrijf dan ook ten zeerste aan!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Gerhard uit Bennekom op 04-01-2020
10

Het voelt fijn met betrouwbare mensen zaken te doen


Het kopen van een nieuwe auto is niet iets dat je even snel aan het eind van de dag doet. Bij 'Auto's Bij Verheij' wordt je op een zakelijke, maar toch persoonlijke manier ontvangen. Het eerste vind je terug in veel bedrijven, maar het persoonlijke wordt te vaak vergeten. En ook over de kwaliteit van de gekochte waar hebben wij niets te klagen. Aanbevelenswaardig bedrijf! Duim op!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Hr/Mw te Kloese uit Oostzaan op 30-12-2019
Alle beoordelingen