• Zuinige personenauto’s
  • Lage kilometerstanden
  • Rijklaarprijzen
  • Complete onderhoudshistorie

Reviews


Wij waarderen uw beoordeling over ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze service vergroten. Bijkomend voordeel voor u als consument is dat u, dankzij deze meningen, een goed beeld van ons krijgt. U ontvangt informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening, onze service en deskundigheid. Bekijk de onderstaande recensies!

Beoordeel ons

Beoordelingen

8

Eerlijk, vriendelijk en persoonlijk autobedrijf


Prettig en persoonlijk ontvangen, niet zoals bij een grote autodealer. Denken mee en geven ook tips. Zijn heel eerlijk over de herkomst van de auto en kunnen ook echt de kilometerstand garanderen. Hebben ook de optie of je extra garantie wil kopen, maar is niet verplicht zoals bij veel autobedrijven. Houden zich aan de afspraak, Als wij een nog een nieuwe auto nodig hebben, komen we zeker hier weer kijken.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Linda uit PURMEREND op 19-11-2019
10

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam


Eerder dit jaar heeft mijn partner een auto gekocht bij dit bedrijf. Dit was zeer goed bevallen. Ondanks we binnen een week wat kleine mankementen hadden aan de auto. Werd dit zeer snel zonder kosten voor ons verholpen. Dit was erg prettig. Onlangs waren we door omstandigheden op zoek naar een tweede auto voor erbij. Dit laten weten. Ze hebben toen vrijblijvend een optie voor een auto gemaild, nadat ik mijn wensen door had gegeven. De auto heeft niet eens te koop gestaan op de website. Erg fijn. Zowel meneer als mevrouw zijn erg vriendelijk en onthouden wat je gezegd hebben. Dat maakt het toch ietwat persoonlijker zo'n aankoop en voel je geen nummertje. Een kritiekpuntje, de auto had aan de binnenkant op sommige plekken iets schoner gemogen. De asbak was nog vies en in een van de vele opbergvakjes, zaten vieze gebruikte pleisters. Dit was iets minder. Dit kritiekpunten vind ik verwaarloosbaar, tegenover overige goede service die zij verlenen. Ik zou het bedrijf aanbevelen. Bij twijfel ga gewoon kijken en in gesprek. Een gevoel zegt meer dan tig reviews.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Marjolein uit Krimpen aan den ijssel op 18-11-2019
10

Enorm prettige mensen en een betrouwbaar bedrijf


Prettig contact, snelle reactie, vriendelijk, vakkundig, eerlijk en snelle actie en afhandeling... Zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Eric uit Terneuzen op 31-10-2019
8

Fijne service


Vanochtend mijn nieuwe auto kunnen ophalen. Alles netjes afgehandeld en komt afspraken goed na. Ik ben tevreden!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Esmee uit Zeist op 31-10-2019
8

Goede service en snelle levering


Vriendelijk en goede service

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Norman uit Rotterdam op 13-10-2019
8

Netjes en komt betrouwbaar over


Neemt de tijd, dringt je niets op.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Diana uit Numansdorp op 09-10-2019
10

Betrouwbaar | prima geholpen


Heel belangrijk: komen afspraken na; een betrouwbaar bedrijf! Prima geholpen met de aankoop van m'n nieuwe auto.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Alize uit Papendrecht op 02-10-2019
9

in een gemoedelijke sfeer een mooie auto gekocht.


in een gemoedelijke sfeer een mooie auto gekocht. Alles vlot en volgens afspraak verlopen. Zeker een aan te raden adres voor goede gebruikte auto's.

Aanbevelen? Ja
Prijs/kwaliteit

Harold van Kaam uit Halsteren op 26-09-2019
10

Afgeleverd volgens apk met nieuwe bandjes erbij


Voor een auto gingen wij naar Auto's bij Verheij Afgeleverd volgens apk met nieuwe bandjes erbij Ridderkerk was voor ons 50 kilometer ver Voor de prima service krijgen zij een extra ster En met de Opel Adam is onze dochter super blij

Aanbevelen? Ja
Prijs/kwaliteit

Kees uit Jaspers op 26-09-2019
9

Goed advies. Goed contact. Betrouwbaar. Komen agspraken na!


Goed advies. Goed contact. Betrouwbaar. Komen agspraken na!

Aanbevelen? Ja
Prijs/kwaliteit

Anoniem uit Benschop op 26-09-2019
9

-


-

Aanbevelen? Ja

Anoniem uit - op 26-09-2019
10

Prettige ervaring en snelle levering!


De door mij gewenste occasion hier tegen een scherpe prijs gevonden. Kleinschalig bedrijf met vriendelijke, gastvrije eigenaren en totaal niet opdringerig. Ik wilde de auto graag al paar dagen later in bezit hebben vanwege vakantie maar dat was ook geen probleem. Auto is netjes afgeleverd volgens de afspraken en niet geheel onbelangrijk, de auto rijdt geweldig! Al met al een uitermate prettige ervaring en zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Maikel uit Dongen op 04-09-2019
9

Prima service


Deze week mijn aygo ingeruild voor een Peugeot 208. Rijd tot nu tot goed. Goede service en vriendelijk geholpen

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Pauline uit Zwijndrecht op 30-08-2019
10

Professioneel en betrouwbaar Autobedrijf


Ik heb bij Auto's Bij Verheij een zeer goede auto gekocht welke geheel aan de beschrijving op Auto Trader voldeed. Ik werd zeer gastvrij onthaald door Marco en zijn vrouw. De koop, tenaamstelling en aflevering ging soepel en vlot. Het is een klein doch zeer overzichtelijk autobedrijf waar ze echt nog tijd voor je inruimen!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Albert Cassuto uit Zoetermeer op 30-08-2019
10

perfect, zeker aan te bevelen


Familie bedrijf met super vriendelijke en enthousiaste mensen. De service en kennis is hoog en alles wordt netjes afgehandeld. Ik heb mijn eigen auto ingeruild voor een andere die ik via internet heb gevonden bij hun. Ik ben zeer tevreden over hoe alles snel en vakkundig is verlopen. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Lianne Ihrman uit Ouddorp op 13-08-2019
8

goede service, goed behandeld


Prettige echtpaar als eigenaren. Runnen het bedrijf echt samen. Mooie autos en geven betrouwbare informatie. Prima!

Aanschaf nieuwe auto

Aanbevelen? Ja

Annemieke V strien uit Rockanhe op 07-08-2019
9

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Esmeralda Buitendijk uit Barendrecht op 23-07-2019
9

goede service, goed behandeld


Zeer positief. Trefwoorden, deskundig, betrouwbaar, gezellig, aanrader

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Theo v.Dam uit Nieuwerbrug aan den Rijn op 17-07-2019
8

goede service, goed behandeld


vriendelijk, nemen de tijd, niets is te veel moeite.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

leo Izelaar uit Rotterdam op 03-07-2019
8

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Jaap Van dongen uit Hoogerheide op 03-07-2019
8

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Sabine Mayor uit Monster op 27-06-2019
9

goede service, goed behandeld


Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Michiel uit Vleuten op 25-06-2019
8

goede service, goed behandeld


Super leuk contact Pa en ma Verheij stralen als ze gezellig over de zaak praten. Leuk en vriendelijk dat mag ik wel Ps ff nog even over de sproeier achter bellen komt geen water uit 🙄

Aanschaf nieuwe auto

Aanbevelen? Ja

Stan Mooren uit Ze enaar op 25-06-2019
9

goede service, goed behandeld


Klantvriendelijk, eerlijk en meedenkende mensen. We zijn zeer goed geholpen, maar konden op dat moment niet vinden wat ze zochten. Goede kwaliteit - prijsverhouding en historie van auto's aanwezig. Ga gerust eens langs!

Andere reden

Aanbevelen? Ja

L. Padmos uit Putten op 15-06-2019
8

goede service, goed behandeld


Goede ervaring gehad met de aankoop van mijn auto. Klantvriendelijk en deskundig en duidelijke uitleg bij de koop.

Aanschaf gebruikte auto

Aanbevelen? Ja

Wilma Vonk uit Uitgeest op 13-06-2019
Alle beoordelingen