• Zuinige personenauto’s
  • Lage kilometerstanden
  • Rijklaarprijzen
  • Complete onderhoudshistorie

Reviews


Wij waarderen uw beoordeling over ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze service vergroten. Bijkomend voordeel voor u als consument is dat u, dankzij deze meningen, een goed beeld van ons krijgt. U ontvangt informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening, onze service en deskundigheid. Bekijk de onderstaande recensies!

Beoordeel ons

Beoordelingen

8

Prima


Mooi familiebedrijf, super aardige mensen Goede /mooie voorraad waar ze zelf ook helemaal achter staan. Zeer klantvriendelijk en correct

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

John en Claudia uit Kerk-Avezaath op 14-02-2020
9

Betrouwbaar en de juiste prijs/kwaliteit verhouding


Het betreft een autobedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Niet zo formeel, géén verkooppraatjes en flexibel in bezoektijden. Eigenaren willen geen auto's verkopen waar mogelijk een luchtje aan zit, dus altijd historie van auto bekend en inzichtelijk. De door ons gekochte auto verkeerde in prima staat en we kregen bij het wegrijden nog te horen dat we altijd terug kunnen komen als we wat aan de auto zouden merken. Dus absoluut geen garantie tot aan de deur.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Math en Jane uit Papendrecht op 10-02-2020
10

goed en snel geregeld


Gisteren een mooie (in nieuwstaat verkerende) Daihatsu Cuore gekocht. We konden 's avonds terecht. Auto stond binnen zodat we deze goed konden bekijken en ook even op de brug was geen enkel probleem. De advertentie die klopte precies met hoe de auto er bij stond. Aardige mensen en wat wij niet wisten maar wel een aangename verrassing was is dat er een nieuwe APK op was gegeven en een onderhoudsbeurt was uitgevoerd. Zo konden wij gisteravond gelijk in onze nieuwe auto terug rijden. Alles keurig geregeld.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Cindy uit Beekbergen op 07-02-2020
8

Zéér tevreden!


Een echtpaar dat elkaar heel goed aanvult in dit bedrijf.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

C. uit Hurkx op 05-02-2020
10

Super bedrijf met aandacht voor mens en auto.


Goed familie bedrijf. Hebben aandacht voor de koper en voor de auto's die ze verkopen. Gister auto opgehaald. Alles goed geregeld. Auto's hebben een nette prijs en de inruil is goed. Volgende keer zeker weer als alles blijft als het is.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Gert Jan uit Rosmalen op 02-02-2020
9

Prima bedrijf


Heele mooie vitara gekocht, ondanks ik een heele moeilijke klant ben, is het bedrijf keurig en professioneel geweest en kwam met goede oplossingen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Frank uit Katwijk op 30-01-2020
10

Keurig BOVAG bedrijf


Mooie Suzuki Vitara gekocht en een goede prijs voor mijn oude Vitara gekregen. Toen ik de auto ging ophalen leek hij wel nieuw. Mooi gepoetst! Zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

F. de Bruin uit Rotterdam op 08-01-2020
9

Super!!


De fam. Verheij komt op mij vriendelijk en behulpzaam over. Geven je ruimschoots de tijd om een proefrit te maken. Alle vragen worden fijn beantwoord zowel mondeling als via mail- contact. Ik beveel dit autobedrijf dan ook ten zeerste aan!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Gerhard uit Bennekom op 04-01-2020
10

Het voelt fijn met betrouwbare mensen zaken te doen


Het kopen van een nieuwe auto is niet iets dat je even snel aan het eind van de dag doet. Bij 'Auto's Bij Verheij' wordt je op een zakelijke, maar toch persoonlijke manier ontvangen. Het eerste vind je terug in veel bedrijven, maar het persoonlijke wordt te vaak vergeten. En ook over de kwaliteit van de gekochte waar hebben wij niets te klagen. Aanbevelenswaardig bedrijf! Duim op!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Hr/Mw te Kloese uit Oostzaan op 30-12-2019
10

Prima!


Een Volvo S60 bij Fam. Verheij gekocht. Ontzettende goede service. Erg betrouwbaar. Alles keurig geregeld op de afgesproken tijd! Zou hen zeker aanraden!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Judith uit Zoetermeer op 29-12-2019
9

Vriendelijk degelijk kennis van zaken


Prima bedrijf

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

familie uit Kooijman op 23-12-2019
8

Snelle afhandeling


De koop van mijn Peugeot 108 is snel en met volle tevredenheid geregeld

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Ine uit Beverwijk op 23-12-2019
10

Betrouwbaar


Goed en vriendelijk geholpen. Mooie Opel Adam gekocht en een goede prijs voor mijn oude auto gekregen. Toen ik de auto ging ophalen leek hij wel nieuw. Prachtig gepoetst en zoals afgesproken kleine dingetjes opgeknapt! Zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Liesbeth uit Wagenberg op 23-12-2019
10

Heel goed


Zaterdag de Kia Picanto gehaald. Auto keurig afgeleverd, zou er zo weer een auto kopen. Vriendelijk echtpaar, top!!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

familie de Ronde uit PUTTERSHOEK op 23-12-2019
8

Prima zaak


Betrouwbare eerlijke mensen

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

P Hanssen uit Nederweert op 13-12-2019
7

Goed


Werd goed geholpen .

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Ingrid Roos uit Ridderkerk op 13-12-2019
10

Super geregeld


Goede samenwerking en bereid een oplossing te vinden

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Henk uit Papendrecht op 05-12-2019
10

Keurig BOVAG bedrijf


2 dagen geleden een MAZDA CX5 opgehaald. Professionele en persoonlijke benadering door Marco en Liesbeth. Mooie auto’s met BOVAG garantie. Komen alle afspraken na. Nogmaals mijn dank.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Werner uit Vleuten op 24-11-2019
9

Zeer klantvriendelijk


Wij zijn op een zeer prettige manier geholpen. Goed advies eerlijk en komen alle afspraken na. Wij zijn zeer tevreden.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

familie Stijnman uit Hillegom op 23-11-2019
8

Eerlijk, vriendelijk en persoonlijk autobedrijf


Prettig en persoonlijk ontvangen, niet zoals bij een grote autodealer. Denken mee en geven ook tips. Zijn heel eerlijk over de herkomst van de auto en kunnen ook echt de kilometerstand garanderen. Hebben ook de optie of je extra garantie wil kopen, maar is niet verplicht zoals bij veel autobedrijven. Houden zich aan de afspraak, Als wij een nog een nieuwe auto nodig hebben, komen we zeker hier weer kijken.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Linda uit PURMEREND op 19-11-2019
10

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam


Eerder dit jaar heeft mijn partner een auto gekocht bij dit bedrijf. Dit was zeer goed bevallen. Ondanks we binnen een week wat kleine mankementen hadden aan de auto. Werd dit zeer snel zonder kosten voor ons verholpen. Dit was erg prettig. Onlangs waren we door omstandigheden op zoek naar een tweede auto voor erbij. Dit laten weten. Ze hebben toen vrijblijvend een optie voor een auto gemaild, nadat ik mijn wensen door had gegeven. De auto heeft niet eens te koop gestaan op de website. Erg fijn. Zowel meneer als mevrouw zijn erg vriendelijk en onthouden wat je gezegd hebben. Dat maakt het toch ietwat persoonlijker zo'n aankoop en voel je geen nummertje. Een kritiekpuntje, de auto had aan de binnenkant op sommige plekken iets schoner gemogen. De asbak was nog vies en in een van de vele opbergvakjes, zaten vieze gebruikte pleisters. Dit was iets minder. Dit kritiekpunten vind ik verwaarloosbaar, tegenover overige goede service die zij verlenen. Ik zou het bedrijf aanbevelen. Bij twijfel ga gewoon kijken en in gesprek. Een gevoel zegt meer dan tig reviews.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Marjolein uit Krimpen aan den ijssel op 18-11-2019
10

Enorm prettige mensen en een betrouwbaar bedrijf


Prettig contact, snelle reactie, vriendelijk, vakkundig, eerlijk en snelle actie en afhandeling... Zeker een aanrader!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Eric uit Terneuzen op 31-10-2019
8

Fijne service


Vanochtend mijn nieuwe auto kunnen ophalen. Alles netjes afgehandeld en komt afspraken goed na. Ik ben tevreden!

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Esmee uit Zeist op 31-10-2019
8

Goede service en snelle levering


Vriendelijk en goede service

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Norman uit Rotterdam op 13-10-2019
8

Netjes en komt betrouwbaar over


Neemt de tijd, dringt je niets op.

Aanbevelen? Ja
Klantvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Betrouwbaarheid

Diana uit Numansdorp op 09-10-2019
Alle beoordelingen